Let op! 🟢🎄 arrow_drop_up

Artikel is toegevoegd

Meteen naar de content

Levering 1 - 3 dagen - ♻️ 100% Nederlands

Verzenden en bezorgen

Terug naar home

Bekijk hieronder de meest voorkomende vragen! We hebben ze allemaal voor jou op een rijtje gezet.

Wij garanderen dat de bestelling binnen 5 werkdagen wordt verzonden. We houden je altijd op de hoogte wanneer de bestelling bij ons de deur uit gaat.

Dat ligt eraan wanneer je het pakket hebt besteld. We doen ons uiterste best om jouw bestelling binnen 5 dagen te verzenden. Bekijk de link die je hebt gekregen in de verzend bevestigingsmail.

Er zijn een paar dingen die je kunt doen.

Bekijk de Track & Trace code van je pakket

Je vindt deze in je verzendbevestiging mail. Controleer via deze link of de bezorging is verschoven.

Controleer het bezorgadres

Klopt het bezorgadres dat je hebt ingevuld? Controleer ook je postcode.

Controleer je mail

Heb je een ‘niet thuis’-bericht ontvangen? Dan is het pakket bij de buren bezorgd of de bezorger heeft een nieuw bezorgmoment ingepland.

 

Weet je nog niet waar je pakketje blijft?

Wacht nog even af, want misschien is je pakket vertraagd. Er is 80% kans dat je je pakketje dan alsnog de volgende dag in huis hebt. Heb je 'm na 7 dagen nog niet ontvangen? Neem dan binnen 14 dagen na je oorspronkelijke bezorgdag contact op met onze klantenservice. We zoeken graag samen naar een oplossing.

Als je vandaag vóór 23.59 uur bestelt, wordt je pakketje binnen 5 dagen verzonden. Dit geldt voor maandag tot en met vrijdag. Vanaf €35,- nemen wij de verzendkosten voor eigen rekening voor alle product die Houtenhanger levert.

Heb je al gekeken in je spam/ongewenst map? Echter, wees niet bang, als je hebt betaald gaan we sowieso voor je aan de slag.

Ja! Als je kiest voor thuislevering, krijg je jouw pakketje gewoon bij je thuis bezorgd.

Heb je een verzendbevestiging ontvangen, maar klopt je Track & Trace code niet? Deze werkt vaak pas op de dag van aflevering. Werkt je code dan nog steeds niet? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Helaas, want doordat onze productie elders zit kunnen wij helaas geen afhaal generen. We zijn er hard aan bezig om dit wel voor elkaar te krijgen.

Wij zijn ervan overtuigd dat PostNL tot nu toe nog steeds de minste vertragingen heeft. Wij maken dus gebruik van de toppers van PostNL om je Houtenhanger zo snel mogelijk bij je af te leveren.

Nee, kom op! De mannen van PostNL doen hun uiterste best.

Betaalomgeving

Veilig & gemakkelijk betalen.

Verzending

Snelle levering & bezorging door de kerstman.